24option review

24optionOpen nu een account bij 24option!

Denk eraan dat CFD’s een hefboomproduct zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw volledige kapitaal. Wees er zeker van dat u de bijbehorende risico’s volledig begrijpt.

Over 24option

24option is opgericht in 2010. De broker is daarmee relatief jong. Inmiddels biedt de broker al bijna 100 verschillende onderliggende activa aan. Er worden vooral valutaparen aangeboden. Daarnaast kan je ook handelen in binaire opties. Ook biedt deze broker CFD’s in grondstoffen. Hierbij kun je denken aan olie, koffie, goud en graan. Er kan slechts beperkt worden gehandeld in aandelen en indices. 24option richt zich op de professionele belegger. De website biedt een handelsplatform en educatiemateriaal aan. Ook heeft de broker een app. Deze app is voor zowel iOS als Android beschikbaar. Hiermee kan je altijd en overal handelen.

24option is onderdeel van Rodeler Limited en wordt gereguleerd door CySEC. De broker biedt op normale opties een rendement van 88% per succesvolle trade. Hiermee is dit één van de brokers met het hoogste rendement. Wees je er altijd van bewust dat je je kapitaal ook kan verliezen.

Handelen in cryptocurrencies bij 24option

24option was één van de eerste brokers die CFD’s op cryptovaluta’s aanbood. Momenteel zijn op deze broker vijf populaire cryptocurrencies beschikbaar om in te handelen als CFD’s. Bij deze broker kun je beleggen in de Bitcoin. Ook kun beleggen in Ethereum, Litecoin, Dash en Ripple. Mocht je nog niet veel ervaring hebben met het handelen in cryptocurrencies bij een broker, dan is dit geen probleem. 24option heeft namelijk een opleidingscentrum. Hier helpen ze beleggers graag om inzicht te krijgen in cryptovaluta’s. Het handelsplatform is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je bij deze broker eenvoudig online in cryptovaluta handelen. Je kan bij deze broker in de Bitcoin handelen met een hefboom tot 1:5.

Het platform

Het tradingplatform 24option biedt diverse mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor langlopende opties van een maand. Ook kan je kiezen voor kortlopende opties van slechts 60 seconden. Daarnaast kun je verschillende features inzetten. Deze geven je diverse handelsmogelijkheden. Je kan hiervoor kiezen uit drie type accounts: Standard, Gold en Platinum. Per account krijg je een bepaalde mate van persoonlijke begeleiding. Ook het aantal uitbetalingen per winnende trade verschilt per accounttype. De interface van het platform is makkelijk en eenvoudig te gebruiken.

Een account openen bij 24option

Een account openen bij 24option is heel eenvoudig. Je opent al een account door je naam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Klik op “Start met handelen”. Je ontvangt nu direct een e-mail waarin staat aangegeven dat je account is aangemaakt.

Open nu een account bij 24option!

Door op de link te klikken, wordt je teruggeleid naar de website. Om je registratie bij 24option te voltooien, is het noodzakelijk om nog een aantal gegevens in te vullen, waaronder de onderstaande gegevens. Naast je geboortedatum, nationaliteit en adres, wordt er ook een aantal financiële vragen aan je gesteld. Hierbij kun je denken aan je inkomen en de hefboom waarmee je wilt starten. Ga je voor het eerst handelen in cryptocurrencies bij een broker, dan is het aan te raden om met een relatief lage hefboom te starten.

Starten bij 24option

Na het invullen van alle benodigde gegevens, is je account voltooid. Je kunt nu beginnen met handelen.

Om te kunnen beginnen met handelen, moet je minimaal 100 dollar op je account zetten. Deze storting kun je op verschillende manieren doen, zoals met Creditcard en iDeal. Voor een transactie geldt een minimum van 24 dollar. De broker heeft een maximale hefboom van 1:50. Meestal worden de opnames en stortingen in korte tijd verwerkt, maar het kan tot 2 werkdagen duren.

De broker heeft geen minimum voor het opnamebedrag. Hierdoor kun je altijd over je eigen kapitaal beschikken. Om geld op te nemen, is het wel noodzakelijk om verschillende documenten te uploaden, waaronder een bewijs van identiteit (POI), een bewijs van woonplaats (POR) en een kopie van je bankpas of creditcard.

Met enige regelmaat heeft 24option leuke promoties voor haar klanten. Deze zijn onderworpen aan specifieke voorwaarden. Dit kan een geldbonus zijn of een trade zonder risico.

Ondersteuning

24option biedt voldoende mogelijkheden voor support en educatie. Zo is de klantenservice 24/7 bereikbaar. Je kunt zde broker bereiken per chat, e-mail en telefoon. Ook de website biedt veel informatie. Zo zijn er handboeken en een e-book beschikbaar. Dit e-book kun je downloaden in het Education Center. Hier zijn ook diverse gratis video’s te vinden. Deze video’s gaan onder andere dieper in op risicomanagement. Daarnaast kan je deelnemen aan webinars. Hiervoor heb je geen een account nodig: je hebt hier al toegang toe voordat je je geregistreerd hebt.

Open nu een account bij 24option!

Handelen in CFD’s brengt risico’s met zich mee. Wees je hiervan bewust!

Copyright © 2023. All Rights Reserved. FinancialTrading.nl
Secured By miniOrange